Glasscoating

Exclusive Car Cleaning 

Ceramic coat.

 - 9H glasscoating 

 - beschermd tegen graffiti

 - SGS getest

 - reduceert krassen 

 - beschermd tegen zure regen

 - beschermd tegen pekel, boomhars en insecten

 - vertragende werking vogelpoep

 - duurzaamheid 6 tot 10 jaar

 - garantie

 

LifeProof ceramic € 950,- elke extra laag voor een nog hardere en sterkere bescherming € 150,- extra.

LifeProof Ceramic is ontwikkeld met geavanceerde keramische technologie. De bescherming geeft een glansversterkend resultaat. Na behandeling wordt uw voertuig geregistreerd, uw lifeproof garantiekaart heeft een uniek ID-nummer welke wordt bewaard in de database.

lifeProof lakbescherming:

Onder een microscoop bekeken zien we een ruwe doorsnede van de gelakte oppervlakte van uw voertuig die bestaat uit pieken en dalen. Hierin kunnen in verloop van tijd vuil en andere verontreinigingen in vast te komen zitten, waardoor de lak op termijn oxideerten de kleur vervaagt.

Hoe werkt LifeProof:

Bij gebruik van de lifeProof zorgt de formulering ervoor dat de structuur van de lak wordt verstevigd, oneffenheden worden opgevuld en een hoogwaardige duurzame keramische hoogglansbescherming wordt gecreeerd tegen :

- uv-straling

- zure regen

- strooizout

- boomhars

- insecten

- verontreinigende stoffen

LifeProof laat u zelf bepalen hoe u uw voertuig wilt wassen.

 

   Ook perfect voor caravans en campers.

 

 

 

Waarom UNP Glasscoating protection?

  • Vernieuwde en diepere glans op glanzende oppervlakken. Matte opervlakken blijven mat.
  • Easy to clean: met onze coating is zwaar poetswerk verleden tijd, doordat water, vuil en andere soorten aanslag zich niet meer goed kunnen hechten.
  • Behoud en verlening van de levensduur van de lak.
  • Protection wordt alleen door opgeleide specialisten aangebracht.
  • Jarenlange garantie door periodieke controles en onderhoud

Onze specialist is verantwoordelijk voor het aanbrengen van de protection volgens een speciale behandelmethode, conform de gehanteerde algemene voorwaarde. Op de aangebrachte protection wordt garantie verleend op de gebruikelijke werking mits er aan de voorwaarde is voldaan door de afnemer. Onder de gebruikelijke verwerking wordt verstaan dat de protection met een excentrische machine wordt aangebracht, dit zorgt voor een optimale hechting en gladde structuur, na het uitharden van de protectie op de lak. Hierdoor verkrijgt het product een hoger kwaliteitsniveau dan de traditionele wijze.

De protection is gegarandeerd voor opeenvolgende periodes van 12 maanden, mits de jaarlijkse kwaliteitscontrole in acht is genomen. Tijdens de jaarlijkse controle kan  opnieuw een garantie periode van 12 maanden worden afgegeven. Bij de kwaliteitscontrole wordt de protectie gecontroleerd op glans, oneffenheden en (mechanische) krasjes. Beschadigingen in de protection die niet zijn veroorzaakt door tekortkomingen aan de protection, zoals bijvoorbeeld kleine krasjes of doffe vlekken ontstaan doordat de lak in aanraking is geweest met een chemisch-, reiniging-, of schuur middel zullen niet kosteloos worden hersteld. Indien de jaarlijkse controle wordt overgeslagen vervalt het recht op garantie.

Exclusive Car Cleaning UNP Glasscoating vanaf € 750,00 met 1 laag Glasscoating.

  

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2020 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM