Vinkeveen

Laat uw auto glascoaten in Vinkeveen 

Een auto die veel wordt gebruikt en regelmatig buiten staat, krijgt te maken met verschillende omstandigheden. Denk hierbij aan: UV-stralingen, regen en in de winter ook strooizout. Hierdoor kan de lak van uw auto beschadigd raken. Wanneer u uw auto graag wilt laten beschermen, kunt u kiezen voor het aanbrengen van glascoating. Glascoating geeft uw auto een extra beschermlaag, zodat deze beter bestand is tegen verschillende invloeden van buitenaf. Bij Amstel Carshine Vinkeveen kunt u terecht voor het laten glascoaten van uw auto. Dit is een onzichtbare beschermlaag die de onderliggende lak beschermt tegen de meest externe invloeden.? 

Glascoating van hoge kwaliteit 

Wilt u graag uw auto reinigen door middel van onze glascoating? Onze glascoating is officieel SGS-gecertificeerd en verzekert u van een kwalitatieve glascoating. Amstel Carshine maakt enkel gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en producten. Dit geldt uiteraard ook voor onze wax, coating en glascoating. Wij bieden verschillende opties als het gaat om soorten glascoating. Hiernaast kunt ook terecht voor het aanbrengen van de glascoating op de motor, boot of camper.? 

Kom langs bij Amstel Carshine in de buurt van Vinkeveen 

Voordat we de glascoating op uw auto kunnen aanbrengen, wordt u auto eerst grondig gereinigd. Het is belangrijk om de lak van de auto goed te laten reinigen. De glascoating kan namelijk alleen hechten, als de onderliggende lak vrij is van vuil en vlekken.?Bij Amstel Carshine bieden we u een garantie van 10 jaar. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u jaren plezier heeft van onze diensten. Wilt u uw lak beschermen of heeft u vragen rondom het aanbrengen van glascoating? Maak dan een afspraak en neem contact met ons op. Ons team dat bestaat uit specialisten met jarenlange ervaring, helpen u graag verder in verschillende soorten situaties. Voor al uw wensen hebben wij een op maat gesneden oplossing.  

Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Glascoating | Vinkeveen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2023 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM