Amsterdam

Bescherm uw auto met glascoating van Amstel Carshine in Amsterdam

Bescherm uw auto met glascoating van Amstel Carshine in Amsterdam. Glascoating is een extra beschermlaag over de lak van uw auto en is vuil- en waterafstotend. Het beschermt uw auto tegen verschillende soorten vuil en invloeden van buitenaf zoals weersinvloeden, uv-straling en strooizout. Het behandelde oppervlak met glascoating, zoals de lak of de velgen, gaan meer glanzen. Bij een auto met een donkergekleurde lak wordt de kleur dieper en heeft uw auto een metallic lak, dan komen de metallic deeltjes beter naar voren. U ziet, glascoating heeft op meerdere gebieden voordelen.

Bij Amstel Carshine in Amsterdam heeft u keuze uit verschillende soorten glascoating

Wij bieden drie verschillende opties van glascoating aan:

  • System X Diamon Ceramic Coating: beschermt uw lak met een intense mate van glas, duurzaamheid en protectie tegen chemicaliën en invloeden van buitenaf.
  • System X Pro Ceramic Coating: geeft een diepe glans en extreme bescherming als een tweede clearcoat over uw auto. Het biedt bescherming tegen verschillende elementen van buitenaf.
  • Crystal S Coating: het geeft uw auto een mooie glans en beschermt tegen weersinvloeden.

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten glascoating? Neem dan contact met ons op en we leggen graag de verschillen aan u uit of geven een passend advies. U kunt ons bereiken op: 020 – 4636139.

Neem contact op met Amstel Carshine in Amsterdam om uw auto te beschermen met glascoating

Amstel Carshine in Amsterdam is een professioneel autopoetsbedrijf wat sinds 1996 bestaat. Onze ervaring zorgt ervoor dat we werk van hoge kwaliteit kunnen afleveren. Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers en uw auto is in goede handen bij ons. Wilt u dat we uw auto van een glascoating voorzien? Neem dan contact met ons op. Stuur een email naar info@amstelcarshine.nl. We plannen graag een afspraak met u in. U kunt bij ons ook terecht om uw auto te laten poetsen of te laten reinigen.

Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Glascoating | Amsterdam

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2022 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM