Haarlem

Uw auto beschermen met glascoating van Amstel Carshine? 

Auto’s die regelmatig buiten staan, krijgen te maken met verschillende weersinvloeden. Denk hierbij aan: UV-stralingen, strooizout, chemicaliën en andere weersomstandigheden. Wilt u uw auto en de lak van uw auto beschermen? Dan heeft Amstel Carshine voor u een passende oplossing. Met glascoating kunnen we uw auto voorzien van een extra beschermlaag. Hierdoor is de lak voortaan beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf.? 

Glascoating van Amstel Carshine, in Haarlem 

Wilt u uw auto glascoaten? Glascoating bestaat uit siliciumdioxide, een bestanddeel waar normaal gesproken ook glas van wordt gemaakt. Glascoating is onder andere waterafstotend en het beschermt tegen zonlicht. Het aanbrengen van glascoating is en arbeidsintensieve klus, maar het resultaat is het zeker waard. Glascoating is geschikt voor meerdere soorten auto’s. Of u een kleine of grote auto heeft, alles is mogelijk. De laag stoot vuil gemakkelijk af en het beschermt de lak van uw auto. Glascoating weet zich te onderscheiden van andere soorten coatings. Zo blijft glascoating vaak langer en beter zitten.? 

Voordat we beginnen met het aanbrengen van de glascoating, reinigen we eerst grondig uw auto. Het proces van het aanbrengen van de kwalitatieve glascoating, duurt gemiddeld twee dagen. Dit wordt uitgevoerd door onze ervaren vakmensen. Omdat het proces zo zorgvuldig mogelijk moet worden uitgevoerd, geven we u een garantie van 10 jaar afhankelijk van uw keuze.? 

Verschillende soorten glascoating 

Bij Amstel Carshine in de buurt van Haarlem bieden we verschillende soorten glascoating aan. Onze glascoatings zijn niet alleen geschikt voor auto’s. Glascoating kan ook gebruikt worden voor: motoren, campers, en boten. Al onze coatings hebben elk hun eigen voordelen.? 

U kunt kiezen uit:? 

  • Crystal S Coating
  • System X Pro Ceramic Coating
  • System X Diamond Ceramic Coating. 

Wilt u uw auto de komende 10 jaar zo goed mogelijk beschermen en wilt u geen last meer hebben van weersinvloeden? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen of andere onduidelijkheden kunt u uiteraard bij ons terecht.? 

Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Glascoating | Haarlem

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2023 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM