Diemen

Bescherm uw auto met glascoating  

Wilt u uw auto graag beschermen tegen schade door chemicaliën, weersomstandigheden of opspringend vuil? Dan kunt u ervoor kiezen om uw lak te laten glascoaten. Zoekt u hiervoor een geschikt bedrijf in de buurt van Diemen? Dan bent u bij Amstel Carshine aan het juiste adres. Buiten het aanbrengen van glascoating, reinigen we uw auto grondig. Na afloop straalt uw auto weer als nooit tevoren. Het aanbrengen van een kwalitatieve coating duurt gemiddeld twee dagen en wordt gedaan door onze ervaren professionals. Wij doen er alles aan om u te voorzien van de beste service. Zo bieden we een garantie van 10 jaar, afhankelijk van de keuze die u maakt.? 

Wat is glascoating? 

De glascoating voorziet uw auto van een dunne laag. Deze laag biedt bescherming tegen het ontstaan van krassen. Een coating is in feite een kleurloze lak. Ondanks dat u de coating niet ziet, beschermt deze tegen schade aan de lak. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten merken coating.?Het coaten van uw auto brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo wordt uw auto minder snel vies, omdat de coating een vuilafstotende werking heeft. Wanneer de auto minder snel vies wordt, hoeft deze ook minder vaak gewassen te worden. Is de coating aangebracht op uw auto? Dan is het van belang deze regelmatig te onderhouden. Dit kunt u doen door middel van een goede handwas.  

Wat zijn de voordelen van glascoating? 

Met een goede glascoating kunt u rekenen op het makkelijker en sneller wassen van uw auto. De lak krijgt een mooie glans en biedt een betere bescherming tegen verschillende soorten weersomstandigheden. Autoruiten die voorzien zijn van glascoating bieden beter zicht, omdat ze langer schoon blijven. Een glascoating heeft bij goed onderhoud een levensduur van minimaal 3 tot 5 jaar. Heeft u interesse in een glascoating, wilt u uw auto reinigen en woont u in de buurt van Diemen? Dan helpen wij u graag verder. 

Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Glascoating | Diemen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2024 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM