Historie

Historie Amstel Carshine

Amstel Carshine is in 1996 begonnen als een klein autopoetscentrum aan de van Marwijk Kooystraat op het Amstel businesspark in het pand van Loogman Carwash. Opgericht en opgebouwd door dhr. Mul, voortbordurend op de service voor klanten van Loogman Carwash. Sinds 2005 staat het familiebedrijf Amstel Carshine onder leiding van  Arnold en Paula van Splunter. Samen zorgen zij voor de hoge kwaliteit van de dienstverlening en maken zij verdere groei mogelijk.

Autoreiniging door professionele autopoetsers

In 2006 is Amstel Carshine mee verhuisd met Loogman Carwash naar een groter en moderner pand. Hierdoor is de kwaliteit verder verbeterd en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. In een aantal jaar tijd is Amstel Carshine uitgegroeid tot een onderneming met professionele autopoetsers die uw auto zowel van binnen als van buiten weer helemaal kunnen reinigen en poetsen.

Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Spaklerweg 89 in Amsterdam

In 2015 is Amtel Carshine op zichzelf verder gegaan aan de Spaklerweg 89 (Achter Hyundai Dirk Barten), door de onstane situatie in de voorgaande maanden. Arnold en Paula hopen u op deze nieuwe locatie te mogen begroeten net als de afgelopen jaren.

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2024 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM