Car Cleaning

Car cleaning door specialisten van Amstel Carshine

Als u verlangt naar een voertuig dat niet alleen schoon is, maar ook glanst alsof het net uit de showroom komt, dan staat Amstel Carshine voor u klaar. Ons team van deskundigen, met een passie voor car cleaning, zet zich in om elke centimeter van uw voertuig met zorg te behandelen. Sinds 1996 hebben wij talloze auto’s onder handen genomen, waarbij elk voertuig onze aandacht krijgt alsof het van onszelf is. Met behulp van de beste materialen en methoden herstellen we de schoonheid van uw auto, zodat u weer trots de weg op kunt. Of het nu gaat om een eenvoudige wasbeurt of een diepgaande reiniging, wij garanderen dat uw auto de zorg krijgt die het verdient. Laat ons uw auto behandelen en ervaar het plezier van rijden in een voertuig dat niet alleen schoon is, maar ook schittert. 

Hoe gaat de Car cleaning in zijn werk? 

Amstel Carshine zorgt ervoor dat er gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit schoonmaakmiddelen. Op deze manier zorgen wij voor het beste resultaat, waar u helemaal tevreden mee zult zijn. Om te zorgen dat wij uw auto helemaal correct reinigen hebben wij de beste vakmensen in dienst, met ieder minstens 6 jaar ervaring. Zij zorgen dat uw auto tijdens de autocleaning in helemaal gepoetst wordt. Nu kunt u bovendien ook thuis uw auto polijsten dankzij de schoonmaakmiddelen in ons assortiment. 

Bij Amstel Carshine kunt u terecht voor

  • Het reinigen en poetsen van uw auto; 
  • Hoogstaande kwaliteit van een dynamisch bedrijf; 
  • Een kleine prijs; 
  • Een ruim autopoetscentrum. 

Car cleaning laten uitvoeren? Contact Amstel Carshine 

Wilt u uw auto professioneel laten behandelen en bent u op zoek naar een service die verder gaat dan alleen oppervlakkig schoonmaken? Amstel Carshine staat elke werkdag voor u klaar van 8:00 tot 17:00 uur, aan de Spaklerweg 89 in Amsterdam. Uw auto verdient de beste zorg, of het nu gaat om een grondige reiniging, polijsten, of het aanbrengen van een beschermende laag. Maak een afspraak door te bellen naar 020 – 4636139 of stuur een e-mail naar info@amstelcarshine.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een moment te plannen dat u het beste uitkomt. Bij Amstel Carshine zetten we ons in voor uitmuntendheid in alles wat we doen, zodat uw auto er op zijn best uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw auto stralen door onze car cleaning. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Car Cleaning

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2024 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM