Autopoetsbedrijf

Autopoetsbedrijf Amstel Carshine: Reinigen door experts

Wilt u uw auto eens goed onder handen laten nemen? Vindt u het fijn om in een auto te rijden die er als nieuw uitziet? Dan bent u bij autopoetsbedrijf Amstel Carshine in Amsterdam op de juiste plek. Er staat bij ons altijd een autopoetser klaar die graag voor u aan de slag gaat. Ons poetsbedrijf zorgt al sinds 1996 ervoor dat uw auto weer stralend rond kan rijden. Onze ervaren professionals gebruiken de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om uw auto niet alleen schoon te maken, maar ook te beschermen tegen weersomstandigheden. Of het nu gaat om een grondige interieurreiniging, het polijsten van de lak of het aanbrengen van een beschermende coating, ons team zet zich volledig in om uw voertuig in topconditie terug te geven. Kom langs en ervaar de kwaliteit en service van Amstel Carshine. 

Laat een autopoetsbedrijf in Amsterdam uw auto schoonmaken 

Amstel Carshine maakt alleen gebruik van uitstekende kwaliteit schoonmaakmiddelen om te zorgen dat ons poetsbedrijf uw auto in de beste conditie kan opleveren. Wij hebben meerdere poetsers in dienst, en elke professionele autopoetser heeft minstens 6 jaar ervaring. Zij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt. Verder hebben wij de juiste schoonmaakartikelen te koop waarmee u zelf thuis uw auto er tiptop uit kunt laten zien. 

Bij Amstel Carshine in Amsterdam kunt u terecht voor

Hoogstaande kwaliteit van een dynamisch bedrijf; 

  • Een ruim autopoetscentrum; 
  • Het reinigen en poetsen van uw auto; 
  • Een kleine prijs. 
  • Reserveer direct! 

Neem contact op met het beste Autopoetsbedrijf van de regio! 

U kunt bij Amstel Carshine van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 aanrijden. Kom gerust in Amsterdam langs als u onze autopoetser uw auto wilt laten oppoetsen. U vindt ons poetsbedrijf aan de Spaklerweg 89 in Amsterdam. Wilt u dat wij ruimte maken voor een grote beurt voor uw auto? Dan kunt u het best een afspraak maken door te bellen met 020 – 4636139 of een e-mail sturen naar info@amstelcarshine.nl. Ons team is niet alleen ervaren, maar ook gepassioneerd over auto's en klanttevredenheid. Wij begrijpen dat uw auto veel meer is dan slechts een vervoermiddel; het is een weerspiegeling van uzelf. Daarom streven we ernaar om elke auto te laten schitteren en bieden we advies op maat om uw auto in optimale conditie te houden. Bezoek ons voor een ongeëvenaarde service en kwaliteit van ons fantastische autopoetsbedrijf. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Autopoetsbedrijf

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2024 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM