Auto laten poetsen

Uw auto laten poetsen door een professioneel poetsbedrijf

Wilt u elke dag rondrijden in uw auto alsof deze net nieuw uit de showroom komt? Dan bent u bij Amstel Carshine Amsterdam aan hét juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor een grondige reiniging van uw auto, zowel van binnen als van buiten. Zo ziet uw auto er niet alleen als nieuw uit, maar ruikt deze ook als nieuw! Ons team van professionele vakmensen staat dagelijks voor u klaar om uw voertuig weer stralend de weg op te laten gaan. Maak vandaag nog een afspraak bij Amstel Carshine in Amsterdam om uw auto te laten poetsen; zo geniet u weer van een blinkend schone auto!

Bescherm uw auto en laat deze regelmatig poetsen

Het is algemeen bekend dat weersomstandigheden, de zon, en insecten een negatieve invloed hebben op de lak van uw auto. De lak kan dof worden door de zon en insecten kunnen er permanent in vast komen te zitten, maar dit is gelukkig te voorkomen. Ons advies is simpel: bescherm de lak van uw auto door deze regelmatig te laten poetsen. Misschien vraagt u zich af hoe u het beste zorg kunt dragen voor uw auto als deze voortdurend buiten staat. Het antwoord ligt voor de hand: een regelmatige behandeling is de sleutel. Heeft u geen tijd om dit zelf te doen? Breng uw voertuig dan naar Amstel Carshine Amsterdam. Door deze stap, beschermt u niet alleen de lak, maar verhoogt u ook de restwaarde van uw auto.

Complete autoverzorging door Amstel Carshine Amsterdam

Sinds 1996 heeft Amstel Carshine in Amsterdam talloze auto’s laten glanzen alsof ze net uit de showroom komen. We zijn trots op de ontelbare auto’s die we hebben mogen poetsen, waardoor we in Amsterdam en de wijde omgeving een vertrouwd begrip zijn geworden op het gebied van autoverzorging. Echter, het professioneel poetsen van auto’s vormt slechts een deel van wat we dagelijks doen. Bij ons kunt u ook terecht voor:

  • Reinigen en coaten van uw auto zowel aan de binnen als buitenkant
  • Krasverwijdering
  • Polijsten, waxen en coaten
  • Glascoating voor dé ultieme bescherming van uw auto

Reserveer meteen!

Van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 tot 17:00, bent u welkom bij Amstel Carshine aan de Spaklerweg 89 in Amsterdam, waar we gespecialiseerd zijn in het professioneel poetsen van uw auto. Wilt u uw auto laten glanzen als nooit tevoren en bent u benieuwd naar onze aanpak in polijsten, reinigen of het verzorgen van het interieur? Maak dan een afspraak. Dit kan eenvoudig door te bellen naar 020 – 4636139 of te mailen naar info@amstelcarshine.nl. Kies voor onze service om uw auto te laten poetsen en ervaar de zorg en expertise die we bieden om uw auto er weer uit te laten zien alsof deze zo uit de showroom komt. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en wij verzekeren u van een stralend resultaat.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Auto laten poetsen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2024 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM