Amstel-Carshine-Autoverzorging-Glasscoating-Volvo-xc90-laten-coaten
glas coating

Bescherm uw auto tegen invloeden van buitenaf met glascoating door Amstel Carshine!

Uw auto staat vrijwel altijd buiten en krijgt veel te verduren door invloeden van buitenaf. Hoe zorgt u er voor dat vuil, water en insecten geen kans krijgen om uw auto aan te tasten? Dat antwoord is heel simpel door glas coating, ook wel ceramic coating genoemd! Voor glas coating van uw auto bent u bij Amstel Carshine aan hét juiste adres. Auto's zijn onze passie en dagelijks poetsen wij alle soorten auto's en laten ze weer stralend de weg op gaan. Hoe hard we ook poetsen, het vuil komt na verloop van tijd vaak weer terug en kan de lak van uw auto aantasten. Om dit te voorkomen voorzien wij uw auto graag van glascoating, dankzij deze extra harde beschermlaag kan het vuil niet meer bij de autolak! Kies voor voor de beste autobescherming en maak vandaag nog een afspraak met Amstel Carshine voor glas coating in Amsterdam

Wat is glas coating en waar beschermt het uw auto tegen?

Glas coating is het aanbrengen van een beschermlaag op uw auto, met deze coat laag beschermt uw de autolak tegen invloeden van buitenaf. Glascoating is de nieuwste en sterkste coating die er bestaat in de autowereld.,Toch is dit product niet helemaal nieuw op de markt. In de zakelijke branche wordt er al veel langer gebruikt gemaakt van ceramic coating. Dan kunt u denken aan glascoating op treinen en vliegtuigen. In deze branche heeft deze beschermtechniek zich al ruimschoots bewezen en graag vertellen wij uw waar glascoating uw auto tegen beschermt:

 • Regen
 • Hagel
 • Krassen
 • Strooizout
 • Zonlicht
 • Boomhars
 • Het intrekken van vogelpoep

Bij Amstel Carshine werken wij uitsluitend met coating die officieel getest en SGS gecertificeerd is. De glascoating waar wij meer werken is de LifeProof ceramic. Het certificaat van SGS houdt in dat de glas coating is getest op weerstand tegen zout(oplossing) en op hardheid. Bijkomend punt waardoor wij veel vertrouwen hebben in deze glascoating is omdat dit type ook is goedgekeurd voor gebruik bij vliegtuigen!

Weet u de werking van glascoating?

Glascoating is zo sterk doordat het enerzijds is gemaakt van bijzonder sterk materiaal: Siliciumdioxide (SiO2). Anderzijds is het technisch aanbrengen van de coating ook een deel van zijn kracht. Normale autolak is namelijk nooit helemaal strak. Als we deze onder een microscoop zouden leggen, zou u de hobbels, bobbels en kuiltjes kunnen zien zitten. Door deze met de juiste techniek op te vullen met glass coating, wordt dit één egale massa. Wanneer de oppervlakte 100% glad én hard is, kan vuil, water en meer niet in de structuur van de autolak blijven zitten. De glass coating heeft een hardheid van 9H. (Op een schaal van 1H t/m 10H. Waarbij 10H gelijk staat aan diamant) 

Bescherm mijn auto met glas coating

Hoe werkt het aanbrengen van glass coating?

Voordat wij uw auto kunnen behandelen met onze sterke glascoating, moet deze grondig worden gereinigd. En als wij zeggen grondig bedoelen we ook grondig: 

 1. De auto wordt eerst op de normale manier gewassen.
 2. Vervolgens wordt de auto gegumd/gekleid. Met een ‘gum’ wordt vuil los gewreven en verwijderd. (Ook bij gloednieuwe auto’s is dit soms noodzakelijk)
 3. De auto wordt volledig opgepoetst.
 4. Vervolgens wordt de auto geheel ontvet, zodat de ceramic coating goed blijft zitten.
 5. Hierna kunnen wij aan de slag met het aanbrengen van de coating. Dit doen wij deel voor deel zodat de coatingslaag goed kan uitharden alvorens wij verder gaan.

Dit gehele proces neemt gemiddeld 2 dagen in beslag en wordt bij Amstel Carshine uitsluitend uitgevoerd door ervaren en opgeleide vakmensen. Het behandelen van een auto met glass coating is namelijk een uiterst precieze techniek. 

Op deze manier weten wij zeker dat de coating goed is aangebracht. Door dit te combineren met ons kwalitatieve product, kunnen wij een garantie van 6 jaar geven. De coating heeft een levensduur van 6 tot 10 jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de gebruikswijze/intensiteit van uw auto.

Wat kost glascoating?

Het beschermen van uw auto met glass coating kost bij Amstel Carshine €950,- voor het totaal pakket. 

Dit heet het Exclusive Car Cleaning pakket Gold. Hieronder valt het poetsten, de glas coating, het aanbrengen, het drogen maar ook de jaarlijkse controle. Door jaarlijks de coating te controleren, kunnen wij u de garantie van 6 jaar kwaliteit bieden. We behandelen, indien gewenst, de hele auto: velgen, lak, ramen en stootranden. 

Exclusive Car Cleaning pakket Gold bij Amstel Carshine

Uw auto optimaal beschermen? Wilt u minimaal 6 jaar genieten van de sterkste autolakbescherming die er is? Maak dan een afspraak bij Amstel Carshine en breng uw auto langs.
Na behandeling wordt uw auto geregistreerd als behandeld met LifeProof ceramic.

Neem contact op

Amstel Carshine logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

glas coating

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine logo
Amstel Carshine

Copyright © 2021 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM