glas-coating-Amstel-Carshine
glas coating

Wat is glascoating voor uw auto?

Hoe laat u uw auto nog meer stralen? Hoe zorgt u dat vuil, water en insecten geen kans maken om uw auto aan te tasten? Met glascoating! (Ook wel ceramic coating)
Bij Amstel Carshine poetsen wij graag alle soorten auto’s. Auto’s zijn namelijk onze passie en dus laten wij deze maar wat graag stralen! 

Maar hoe hard wij ook poetsen, vaak komt het vuil terug. En daarom voorzien wij uw auto graag van glascoating. Deze ijzersterke maar elegante coating beschermt uw auto tegen alle mogelijke externe factoren en is dan ook de beste autobescherming in heel Amsterdam.

Wat is glascoating?

Glascoating is de nieuwste en sterkste coating/bescherming in de autowereld. Toch is dit product niet nieuw. Deze coating komt namelijk uit de zakelijke branche: treinen en vliegtuigen werden en worden beschermd met deze ceramic coating. Hier bewees de coating zichzelf al eerder, zo beschermt het tegen:

 • Strooizout
 • Regen
 • Hagel
 • Het intrekken van vogelpoep
 • Krassen
 • Zonlicht
 • Boomhars

Bij Amstel Carshine werken wij met de zogenoemde LifeProof ceramic. Wij kiezen voor deze coating omdat deze officieel getest en SGS gecertificeerd is. Het certificaat van SGS houdt in dat de coating is getest op weerstand tegen zout(oplossing) en op hardheid.
Daarbij hebben wij bijzonder veel vertrouwen gekregen in deze glass coating doordat hij is goedgekeurd voor gebruik bij vliegtuigen!

Hoe werkt glascoating?

Glascoating is zo sterk doordat het enerzijds is gemaakt van bijzonder sterk materiaal: Siliciumdioxide (SiO2). Anderzijds is het technisch aanbrengen van de coating deel van zijn kracht. Normale autolak is namelijk nooit helemaal strak. Als we deze onder een microscoop zouden leggen, zou u de hobbels, bobbels en kuiltjes kunnen zien zitten. Door deze met de juiste techniek op te vullen met glass coating, wordt dit één egale massa.

Wanneer de oppervlakte 100% glad én hard is, kan vuil, water en meer niet in de structuur van de autolak blijven zitten. De glass coating heeft een hardheid van 9H. (Op een schaal van 1H t/m 10H. Waarbij 10H gelijk staat aan diamant) 

Bescherm mijn auto met glas coating

Hoe werkt het aanbrengen van glass coating?

Voordat wij uw auto kunnen behandelen met onze sterke glascoating, moet deze grondig worden gereinigd. En als wij zeggen grondig bedoelen we ook grondig: 

 1. De auto wordt eerst op de normale manier gewassen.
 2. Vervolgens wordt de auto gegumd/gekleid. Met een ‘gum’ wordt vuil los gewreven en verwijderd. (Ook bij gloednieuwe auto’s is dit soms noodzakelijk)
 3. De auto wordt volledig opgepoetst.
 4. Vervolgens wordt de auto geheel ontvet, zodat de ceramic coating goed blijft zitten.
 5. Hierna kunnen wij aan de slag met het aanbrengen van de coating. Dit doen wij deel voor deel zodat de coatingslaag goed kan uitharden alvorens wij verder gaan.

Dit gehele proces neemt gemiddeld 2 dagen in beslag en wordt bij Amstel Carshine uitsluitend uitgevoerd door ervaren en opgeleide vakmensen. Het behandelen van een auto met glass coating is namelijk een uiterst precieze techniek. 

Op deze manier weten wij zeker dat de coating goed is aangebracht. Door dit te combineren met ons kwalitatieve product, kunnen wij een garantie van 6 jaar geven. De coating heeft een levensduur van 6 tot 10 jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de gebruikswijze/intensiteit van uw auto.

Wat kost glascoating?

Het beschermen van uw auto met glass coating kost bij Amstel Carshine €950,- voor het totaal pakket. 

Dit heet het Exclusive Car Cleaning pakket Gold. Hieronder valt het poetsten, de coating, het aanbrengen, het drogen maar ook de jaarlijkse controle. Door jaarlijks de coating te controleren, kunnen wij u de garantie van 6 jaar kwaliteit bieden. We behandelen, indien gewenst, de hele auto: velgen, lak, ramen en stootranden. 

Exclusive Car Cleaning pakket Gold bij Amstel Carshine

Uw auto optimaal beschermen? Wilt u minimaal 6 jaar genieten van de sterkste autolakbescherming die er is? Maak dan een afspraak bij Amstel Carshine en breng uw auto langs.
Na behandeling wordt uw auto geregistreerd als behandeld met LifeProof ceramic.

Neem contact op

Amstel Carshine logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

glas coating

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine logo
Amstel Carshine

Copyright © 2020 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM