Autobekleding Reinigen Amsterdam

Uw autobekleding reinigen in Amsterdam

Voor een prachtig schoongemaakte auto

Heeft u problemen met het reinigen van uw eigen autobekleding? Wilt u genieten van uw auto nadat de bekleding weer goed gereinigd is? In Amsterdam bent u bij Amstel Carshine in Amsterdam op het juiste adres voor professionele car cleaning. Echte vakmensen staan klaar om voor u aan het werk te gaan. Met een mix van liefde en ervaring sinds 1996 zijn wij in staat alle auto’s die naar onze werkplaats komen, weer helemaal schoon de weg op te sturen. U vindt ons aan de Spaklerweg 89 in Amsterdam!

De bekleding van uw auto laten reinigen in Amsterdam

Amstel Carshine is prima in staat uw autobekleding grondig en goed te reinigen, door de inzet van de beste kwaliteit schoonmaakmiddelen. Zodoende zorgen wij voor het beste resultaat, én dat u helemaal tevreden bent. Onze autopoetsers hebben allemaal minstens 6 jaar ervaring, en kunnen de bekleding van uw auto dan ook prima reinigen. U kunt bij ons in Amsterdam ook uitstekende kwaliteit schoonmaakmiddelen uit ons assortiment kopen waarmee u thuis uw auto kunt poetsen.

Bij Amstel Carshine in Amsterdam kunt u terecht voor:

  • Een kleine prijs;
  • Een ruim autopoetscentrum;
  • Het reinigen en poetsen van uw auto;
  • Hoogstaande kwaliteit van een dynamisch bedrijf.

Wij staan voor u klaar!

Doordeweeks van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 kunt u bij Amstel Carshine terecht als u uw autobekleding wilt laten reinigen. Wij zijn gelegen aan de Spaklerweg 89 in Amsterdam. Wilt u de bekleding van uw auto eens grondig en uitvoerig laten reinigen? Maak dan direct een afspraak! Dit doet u door te bellen naar 020 – 4636139. Een e-mail sturen naar info@amstelcarshine.nl is ook mogelijk.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Autobekleding Reinigen Amsterdam

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2023 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM