Auto Polijsten

Laat uw auto polijsten in de buurt van Amsterdam 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw auto kan polijsten en rijdt u graag in een auto die er als nieuw uit ziet? Dan bent u bij Amstel Carshine Amsterdam aan het juiste adres. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Onze poetsers beschikken over minstens 6 jaar ervaring en leveren werk van hoge kwaliteit. Wanneer ze uw auto onder handen hebben genomen, ziet deze er weer piekfijn uit. Wilt u thuis graag zelf uw auto polijsten en schoonmaakmiddelen auto? Geen probleem, u kunt ook schoonmaakmiddelen bij ons kopen. Amstel Carshine staat voor een hoogstaande kwaliteit voor een lage prijs. Wij zijn actief in Amsterdam, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Haarlem en Vinkeveen.? 

Uw auto laten schoonmaken? 

Wilt u uw auto reinigen? Amstel Carshine is al sinds 1996 actief in het polijsten van auto’s. Naast het polijsten houden we ons ook bezig met het poetsen, schoonmaken, verwijderen van krassen en het coaten van uw auto. Onze coating en wax beschermen uw auto tegen viezigheid, water en UV-stralingen. Daarnaast beschermt de coating ook tegen sneeuw en pekel. De juiste coating of wax zorgt ervoor dat uw auto langer mee gaat. Verder heeft het ook een positieve invloed op de waarde van uw auto. Wij gaan nauwkeurig te werk en leveren een snelle service. Kwaliteit en de wens van de klant staan bij ons altijd voorop.? 

Koop uw schoonmaakproducten bij Amstel Carshine  

Wilt u schoonmaakproducten kopen voor uw auto? Ook dan kunt u bij ons terecht. Amstel Carshine is specialist in autopoetsproducten en onderhoudsproducten voor uw auto. Onze schoonmaakmiddelen garanderen u een optimale reiniging van uw auto. Zo gaat uw auto mooi glanzen en is voortaan beschermd tegen opspringend vuil. Wij bieden scherpe prijzen en staan altijd voor u klaar. Ook voor het beantwoorden van vragen en het geven van adviezen kunt u bij ons terecht. 

 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Auto Polijsten

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2023 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM