Aalsmeer

Een professioneel poetsbedrijf voor uw auto in de buurt van Aalsmeer

Wanneer u een auto bezit wilt u natuurlijk dat deze lang mee gaat en lang mooi blijft. Dit doet u door op de juiste manier uw auto te reinigen en te beschermen. Bij Amstel Carshine in de buurt van Aalsmeer zijn we gespecialiseerd in het poetsen van uw auto!

Waarom kiezen voor Amstel Carshine?

Het personeel van Amstel Carshine zijn vakmensen die ervoor zorgen dat uw auto er weer uit ziet zoals nieuw! Amstel Carshine is opgericht in 1996, wat ervoor zorgt dat we door de jaren heen een ruime ervaring en specialisme hebben opgebouwd.

Bij Amstel Carshine in de buurt van Aalsmeer kunt u terecht voor:

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Het reinigen en poetsen van uw auto
  • Een aantrekkelijke prijs voor het poetsen van uw auto
  • Alle reinigingsmogelijkheden van uw auto

Waarom is het belangrijk om uw auto te laten poetsen?

Het weer, zoals de zon, en bijvoorbeeld insecten kunnen een slechte invloed hebben op de lak van uw auto. Zo kan de zon ervoor zorgen dat de lak dof wordt en kunnen insecten in de lak branden. Daarom is het belangrijk om de lak van de auto te beschermen. Dit kunt u het beste doen door uw auto regelmatig te poetsen. Dit zal ervoor zorgen dat de lak van de auto langer mooi blijft.

Uw auto laten poetsen of met de auto door de wasstraat?

Veel autogebruikers laten hun auto wassen door gebruik te maken van een wasstraat. Dit is vaak een gemakkelijke en snelle manier om de auto te reinigen. Een wasstraat geeft echter niet altijd het gewenste resultaat. Wanneer u uw auto laat poetsen, kunnen wij elk hoekje en kleine randjes bereiken. Dit is niet het geval wanneer u door een wasstraat rijdt. Daarnaast kan het voorkomen dat de wasstraat kleine krasjes veroorzaakt op uw auto, doordat bijvoorbeeld de borstels versleten zijn. Wanneer u kiest voor het laten poetsen van uw auto bent u verzekerd van een goede reiniging op een veilige manier.

Laat uw auto poetsen en polijsten door Amstel Carshine in de buurt van Aalsmeer

Naast het laten poetsen van het exterieur van uw auto, bent u bij ons ook aan het juiste adres om auto te laten polijsten. Hierbij heeft u de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden die u allemaal terug kunt vinden op de prijslijst voor exterieur.

Wilt u graag meer weten over het laten poetsen van uw auto of heeft u andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Auto Poetsen Amsterdam | Aalsmeer

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2023 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM