Auto Poetsen Amsterdam

Uw auto laten poetsen door een professioneel poetsbedrijf

Wilt u elke dag rondrijden in uw auto alsof deze net nieuw uit de showroom komt? Dan bent u bij Amstel Carshine Amsterdam aan hét juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor het laten poetsen en reinigen van uw auto van binnen en van buiten. Zo ziet uw auto er niet alleen als nieuw uit, maar ruikt deze ook als nieuw! Ons team van professionele vakmensen staat dagelijks voor u klaar en laten uw auto weer stralend de weg opgaan. Maak vandaag nog een afspraak bij Amstel Carshine in Amsterdam voor het professioneel laten reinigen en poetsen van uw geliefde auto!

Bescherm uw auto en laat deze regelmatig poetsen

Waarschijnlijk wist u al dat het weer, de zon en insecten geen goede invloed hebben op de lak van uw auto. De warmte en de stralen van de zon maken de laklaag van uw auto niet alleen dof, maar branden zelfs de insecten in het lak. Dit soort schades is simpelweg te voorkomen en daarom adviseren wij u dan ook om de lak van uw auto te beschermen tegen deze invloeden. Nu vraagt u zich misschien af, hoe bescherm ik mijn auto het beste als deze altijd buiten staat? Het antwoord is vrij simpel: zorg ervoor dat uw auto regelmatig word gepoetst. Geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Breng uw auto naar Amstel Carshine Amsterdam en laat uw auto professioneel poetsen tegen een eerlijke prijs. Zo beschermt u niet alleen de lak van uw auto maar verhoogt u zelfs de restwaarde van de auto!

Complete autoverzorging door Amstel Carshine Amsterdam

Al sinds 1996 laat Amstel Carshine Amsterdam vele auto’s weer stralend de weg opgaan. En de hoeveelheid auto’s die we al mochten poetsen is niet meer te tellen. Op het gebied van autoverzorging zijn wij een bekend begrip in Amsterdam en wijde omgeving! Het poetsen van de auto’s is slechts een onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Reinigen en coaten van uw auto zowel aan de binnen als buitenkant
  • Krasverwijdering
  • Polijsten, waxen en coaten
  • Glascoating voor dé ultieme bescherming van uw auto

Reserveer meteen!

Van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 kunt u bij Amstel Carshine aankloppen. U vindt ons gelegen aan de Spaklerweg 89 in Amsterdam. Wilt u dat wij de tijd nemen voor het polijsten van uw auto? Maak dan een afspraak door te bellen met 020 – 4636139 of een e-mail te sturen naar info@amstelcarshine.nl.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Stel uw vraag

Auto Poetsen Amsterdam

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst

AMSTEL CARSHINE

Uw auto poetsbedrijf in Amsterdam

UW ROUTE MAKEN

Amstel Carshine  logo
Amstel Carshine

Copyright © 2023 Amstel Carshine | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM