Menu

prijs koplampen polijsten € 50,- per set

Amstel Carshine: auto poetsbedrijf in Amsterdam

Welkom bij Amstel Carshine, uw auto poetsbedrijf in Amsterdam. Ons dynamische bedrijf staat sinds 1996 garant voor een snelle service en hoogstaande kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in het reinigen en poetsen van interieur en exterieur van uw auto. Kom snel bij ons langs met uw auto en Let it Shine!

Interieur en exterieur reinigen

Als uw specialisten in autoverzorging bieden wij voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s een tal van mogelijkheden om het voertuig in een optimale staat van optisch onderhoud te brengen en te houden. Ons motto is dan ook: onderhoud is behoud. In ons poetscentrum hanteren we te allen tijde scherpe prijzen. Op afspraak bent u van harte welkom om uw auto schoon te laten maken. We gaan snel en vakkundig te werk in ons auto poetsbedrijf in Amsterdamen verzorgen een complete behandeling inclusief bekleding reinigen en verweerde lak poetsen voor uw voertuig. Wanneer we klaar zijn met de behandeling nemen we contact met u op.

Diverse vormen van autodiensten

Naast dat u bij ons terecht kunt om uw auto te laten poetsen, staan onze specialisten voor u klaar met diverse vormen van diensten. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor krassen verwijderen, inwaxen en 100% handwas. Regelmatig hanteren wij leuke kortingen. Like onze Facebookpagina als u geen nieuwtjes en acties wilt missen!

Geïnteresseerd in ons auto poetsbedrijf in Amsterdam? Neem contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag verder. Amstel Carshine is gelegen achter in het pand van Hyundai Dirk Barten.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:  
8:00 - 17:00 uur

Zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Zon/Feestdagen Gesloten

Designpro.nl | Z-IM.nl
Auto Poetsen Amsterdam | Auto Polijsten Amsterdam | Autopoetsbedrijf Amsterdam